Välkommen till våra lediga tjänster hos CCVE
​​​​​​​
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? På CCVE erbjuder vi spännande möjligheter för ambitiösa och engagerade individer att växa och utvecklas.

Vi är ett ledande företag inom vår bransch och arbetar med att utveckla innovativa lösningar för olika tekniska tillämpningar. Genom vår expertis och passion för teknik strävar vi efter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster som möter våra kunders behov och förväntningar.

Oavsett om du är en erfaren professionell eller ny inom området, är du välkommen att utforska våra lediga tjänster nedan. Ta chansen att bli en del av vårt dynamiska team och bidra till vår fortsatta framgång.

Välkommen till CCVE!
Lediga tjänster
CCTV/Nätverks-tekniker
​​​​​​​

Om tjänsen

CCTV/Nätverks-tekniker - Jobbeskrivning och ansvar

Som CCTV/Nätverks-tekniker hos CCVE Svenska AB ansvarar du för installation och driftsättning av kamerasystem. Du utför även installation, underhåll, felsökning och utökning av servrar, klientdatorer, mjukvara, IT-nätverk och kameror. Du är en viktig länk mellan företaget, kunderna och leverantörerna. Det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling inom företaget.
I rollen har du ekonomiskt ansvar och tidsplanering för dina projekt och installationer. Dina uppgifter innefattar resursplanering, inköp, ledning av underentreprenörer samt att utveckla och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Vem är du? - Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas behöver du ha erfarenhet från liknande branscher eller tidigare arbete som servicetekniker inom tung tillverkningsindustri. Du bör ha goda kunskaper inom kameror, IT och nätverk och vara öppen för att prova på något nytt. Som person är du driven och tar ansvar för att leda projekten framåt på bästa sätt. Du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Tekniska lösningar intresserar dig och du drivs av att skapa nöjda och lojala kunder. Du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team med gemensamma mål. Resor inom Sverige kan förekomma, och du förväntas vara ansvarstagande, noggrann och engagerad då du blir företagets representant gentemot våra kunder.

Följande kvalifikationer är viktiga:
 • B-körkort
 • Goda kunskaper inom data, IT eller nätverk, inklusive mjukvara, TCP/IP, LAN-teknik och konfiguration
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Följande meriter är en fördel:
 • Kunskaper inom el/svagström
 • Erfarenhet av CAD-ritningar
 • Erfarenhet inom automation
 • Tidigare erfarenhet av olika kameramärken som Axis, Bosch, Cayuga, Milestone, HIK, Dahua, Hanwha, med flera
 • Erfarenhet av installationsarbete inom industriella miljöer
 • Kunskaper om ugnar inom stålindustrin
 • Arbete inom eller mot svensk tillverknings-/energiindustri
 • Kunskaper inom Fortnox
 • Arbete med arbetsplattform och fallskydd
 • Certifiering som CCTV-ingenjör
Vi strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder dig - Förmåner och arbetsmiljö

Vi erbjuder dig en spännande och fartfylld arbetsmiljö som ger frihet, möjlighet till initiativ och eget ansvar. Du kommer att arbeta både på kontoret och ute hos kunder inom tung industrimiljö med varierande uppdrag. Du får möjlighet att ha kontakt med många människor, både internt och externt, och du kommer att vara en del av ett fantastiskt team med nya kollegor.

Placering

Gävle

Vilka är vi

Close Circuit Video Equipment Svenska AB grundades år 1993 och är en ledande leverantör av skräddarsydda videoövervakningslösningar för tung tillverkningsindustri. Vi har omfattande erfarenhet inom området och erbjuder innovativ teknik och pålitliga produkter sedan dess. Utöver våra produkter och tjänster inom traditionell videoövervakning installerar vi även kamerasystem för övervakning av processer, vilket bidrar till att förbättra säkerheten och effektiviteten. Vårt engagerade team står redo att erbjuda expertis inom rådgivning, installation, underhåll och support för att optimera våra kunders säkerhet. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner som hjälper tung tillverkningsindustri att uppnå sina mål.

Såhär ansöker du
​​​​​​​

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan skickas till anood@ccve.se. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi är alltid intresserade av att höra från dig

Även om ingen av de för närvarande tillgängliga tjänsterna verkar passa din profil, ser vi alltid fram emot att höra från engagerade och kompetenta kandidater som delar vår vision. Skicka gärna ditt CV och personliga brev till anood@ccve.se för framtida möjligheter.