bakgrund om ossbakgrund om oss
bakgrund om oss

OM CCVE SVENSKA AB

1975 började undertecknad att arbeta i CCTV- branschen. En hel del har hänt, både vad gäller teknik och användningsområden.I dag arbetar vi både i den analoga, som i den digitala världen. Vi integrerar också produkterna i datamiljö.
 
Våra kunder har också blivit mer intresserade av produkterna, kunniga i tekniken och har i sina verksamheter stora applikationskunskaper.
 
För vår del, gäller att se och höra våra kunders önskemål, söka information om ny teknik hos tillgängliga leverantörer, samt besöka relevanta mässor, både i och utanför Sverige.
 
Allt vi gör, skall ge oss mer kunskap, än vad våra kunder har. Då först kan vi tillföra något värde.
 
Sedan mitten av 70-talet har naturligtvis både företaget och jag personligen förändrats och förnyats. Vi har som vår marknad ”rättat in oss i ledet”, vilket förändrat både företagsnamnet, antal personal och specifika kunskaper över tid.
 
I dag är vi experter på den produkt/teknik som vi marknadsför. Vi nyttjar extern expertis, i det vi inte har kunskap om. Vi köper och säljer vår kunskap, mellan olika aktörer på marknaden.
Allt för att ge våra kunder den bästa service, de korrekta svaren och den rätta produkten för aktuella applikationer.
​​​​​​​
Men, hur vi än tar hand om den senaste tekniken, eller ”uppfinner” nya användningsområden, är och förblir, den presenterade bilden det primära.

/Lars Melin 
Lars MelinLars Melin
Lars Melin
Lars Melin
Lars Melin
Grundare
Fredrik Melin
VD